El Camí de Cavalls de Menorca li dóna ritme a la teva vida

Del 19 al 22 de maig Menorca acull la cinquena edició de la Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls. Vine a gaudir de l'esport a l'aire lliure afrontant nous reptes en un sender que dóna la volta a l'illa.

La vida està feta per a bojos i boges somiadors que són capaços d’esprémer fins a l’últim suc de cada moment per assaborir una existència fantàstica.

En la llegenda del Camí de Cavalls

Per als amants de l’impossible i els addictes als reptes la millor experiència a Menorca és la Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls, una cursa de trail que transcorre per l’històric camí i que porta l’esportista a les millors cales mentre lluita, gambada a gambada, per acabar el seu repte i formar part de la llegenda del Camí de Cavalls.

DSC_0340

Els propers dies 19, 20, 21 i 22 de maig Menorca acollirà la cinquena edició d’una prova que compta amb cinc distàncies: 185 km. donant la volta a tota l’illa, 100 km. en un recorregut pel nord de Menorca, 85 km. a través de la costa sud i dues trekkins de 55 km. per la costa sud i de 37 km. a la costa nord.

Tot això complementat per una gran festa a la línia de meta per acollir l’arribada del miler de participants que es preveuen en aquesta ocasió i que comptarà amb música en directe i menjar.

Teràpia a l’aire lliure

El Camí de Cavalls ofereix terra, asfalt, sorra, pista i roca passant per les fantàstiques platges de Menorca, així com per penya-segats, fars o urbanitzacions de l’illa acompanyat d’una temperatura ideal per practicar esport i, en acabar, gaudir en les aigües cristal·lines de cales tan impressionants com Mitjana, Macarella, Cavalleria o Es Taler. Difícilment es troben teràpies més eficients per recuperar-se d’un gran esforç físic.

El dia 19 la sala multifuncional Canal Salat, a Ciutadella, acollirà el lliurament de dorsals, una conferència relacionada amb l’esport i l’explicació del director de cursa, Víctor Truyol.

c2a9iancorless-com_menorca2015-33061

Divendres, dia 20, sortiran des de Ciutadella els grups inscrits en els 185 quilòmetres amb els atletes que confien lluitar pel triomf final.

Dissabte tindrà lloc a l’interior de la Fortalesa de La Mola, a Maó, l’espectacular sortida de la prova dels 100 quilòmetres, mentre que a les 8 del matí, sortiran des d’Es Castell els participants dels 85 quilòmetres.

A les 9 faran el mateix els participants del trekking del nord, a l’aparcament de Cala Pilar, i a les 11 sortiran els participants del trekking del sud des de la Cova d’en Xoroi, en una sortida que estarà amenitzada amb música en directe a càrrec d’un dels DJ residents a la prestigiosa discoteca.

Diumenge baixarà el teló d’aquesta edició amb la cerimònia de cloenda que inclou el lliurament de trofeus i el visionat de l’espectacular teaser resum del que s’ha viscut durant quatre dies.

c2a9iancorless-com_menorca2015-3741

Plaer i felicitat

Fer esport respirant aire fresc, amb el suau sol primaveral acompanyant-te, deixant-te portar pel cami que marca la natura,… Menorca té totes les qualitats perquè el moviment compassat et provoqui els millors sentiments.

Sabies que l’exercici a l’aire lliure augmenta l’autoestima i millora l’ànim? Produeix plaer i felicitat pel nivell d’endorfines que genera en el cos.

Ets aficionat a l’esport? Menorca t’ho posa fàcil: paisatges meravellosos, bon clima i diverses activitats ben programades perquè posis ritme a la teva vida mirant al mar.

Comunidad