Menorca es posa a punt per a tu

Aviat arribaran les visites amb ganes de conèixer Menorca, recórrer les seves platges i els seus camins, passejar pels carrers dels seus pobles, nedar en les blaves aigües de la Mediterrània.

Amb un bolígraf i una llibreta a la mà, Cristina Pérez recorre l’hotel silenciós, buit. S’acosta el dia de l’obertura. De nou el bullici i l’alegria dels clients ompliran els passadissos, la recepció i la piscina. Tot comença a posar-se en marxa.

Untitled design

Cristina és de les primeres a arribar a l’hotel per iniciar la seva posada a punt. Revisa les habitacions fins l’últim detall, “el client busca l’excel·lència i la neteja és bàsica”. Com governanta de l’Hotel Torralbenc dirigeix un equip de persones que coneixen bé la seva feina. Una estança neta, un llit ben fet, … són detalls que fan més feliç la teva visita a Menorca.

Tot està previst

No es deixa res a la improvisació. Ana Ventura, d’Apartaments Cala Morell, explica que “quan vam tancar, a l’octubre, ja ho vam deixar tot programat. Primer, les obres estructurals que puguin necessitar les instal·lacions. Després, els canvis en el mobiliari o la pintura de les habitacions, cortines noves, … “

Per al Director de l’Hotel Patricia, Joan Mesquida, l’hivern és l’època de “els pressupostos per invertir en millores de l’establiment, de realitzar el manteniment habitació per habitació, pintura, fontaneria, electricitat, … i d’estar pendent de la venda on line i amb els touroperadors “. No es deixa de treballar encara que l’hotel estigui tancat, el teu benestar és l’objectiu principal.

Atenció personalitzada

Per això, l’atenció personalitzada és molt important. “Hem d’estar molt ben informats de tot el que Menorca ofereix al visitant. Les persones que arriben sol·liciten coses bàsiques com el lloguer de cotxes però també el de bicicletes o vaixells, horaris d’autobusos i activitats que poden realitzar a l’illa “.

El personal que t’atendrà durant les teves vacances no ha deixat de formar-se, actualitzar el seu coneixements i millorar les seves habilitats perquè qualsevol demanda que facis tingui una resposta adequada a les teves necessitats.

Untitled design (2)

Els suggeriments que tu fas durant la teva estada a l’hotel també es tenen en compte. Potser enguany vegis al menú aquell plat que l’any passat vas comentar o el vi que vas recomanar.

Les noves tecnologies al teu servei

Què és el primer que demanen els clients? Ana i Joan coincideixen: “la contrasenya del wifi”. Aquest s’ha convertit en un servei imprescindible que tots dos intenten millorar cada any.

I després?, un mapa de l’illa i de la ciutat en què estan.

Millorant els accessos a les platges

Però no només els hotels es preparen per a la teva arribada. La gerent de l’Associació Hotelera de Menorca (ASHOME), Azucena Jiménez, ja ha mantingut reunions amb els responsables dels ajuntaments de l’illa.

Les urbanitzacions també necessiten millores als carrers, les zones verdes, els accessos a les platges, … La coordinació entre tots és fonamental perquè la teva estada a Menorca sigui més agradable, perquè puguis gaudir de tots els serveis.

Prefereixes un hotel de ciutat des del qual traslladar-te amb els teus amics als llocs de l’illa que prefereixis?, un hotel de platja per aprofitar amb la família el sol i la mar al màxim?, un hotel rural en el qual despertar-te amb la teva parella envoltat dels colors del camp i el cant dels ocells ?, un hotel petit amb encant en el qual et sentis com a casa?, … tot això ho pots trobar a Menorca.

Hi ha establiments que romanen oberts durant tot l’any i altres es preparen per a les vacances de Setmana Santa:

Jardí de ses bruixes 
Petit Maó 
Mirador des Port 
Hostal Horizonte 
Port Mahón 
Hostal Jume 
Apartaments Royal 
Llucmaçanes Gran 
Hostal Jeni 
Loar 
Ses Sucreres 
Sagitario Playa 
Hotel Balear 
Hostal Ciutadella 
Agroturisme Binisaid 
Sa Cudia Cremada 
Tres Sants 
Cheap & chic hotel 
971 hotel con encanto 
Matxani Gran 
Hotel Port Ciutadella 
Hotel Agamenón 
S’Algar Hotels 
Hotel Torralbenc 
Ca na Xini 
Binigaus Vell 
Hotel Patricia 
Son Triay 

Comunidad