Es Claustre del Carme

A la vora l’esglèsia neoclàssica del Carme iniciada el 1750, el “claustre del convent del Carme” edificat entre 1750 i 1808, convent que va allotjar a l’ordre dels carmelites, que més tard va ser el palau de la justícia i presó, s’ha transformat en una sèrie d’espais per l’ús cultural, entre ells el que mostra els fons de la Fundació Hernández Mora.

A la planta baixa del Claustre es troba el mercat de carns, fruites i verdures, que ja du més d’un segle ocupant aquest recinte, i devall el pati s’ha creat un nou espai comercial comunicat amb l’aparcament subterrani de la Plaça Miranda.

La gran Terrassa s’ha convertit en un espai únic per prendre una copeta, cafès, tes i un bon còctel, però també per vermuts, torrades i entrepans…una bereneta en un entorn tranquil per les tardes, i amb sorpreses i actuacions musicals cap al fosquet.

Una programació de concerts, arts escèniques i projeccions cada dia de la setmana pels qui cerquin actuacions en viu, curiositats diverses i activitats de tota mena: mercats d’intercanvi, d’artesania, projeccions de documentals, xerrades, teatre, circ…i sobretot música, música i cançons!