Per què ens agraden tant els mercats artesanals de Menorca?

Són una oportunitat immillorable per conèixer el que es fa, per comprar aquell regal especial que vols portar-te a casa, ... a Menorca tenim una bona mostra de mercats d'allò més variats i divertits. No et podràs resistir!

Recordes que li vas dir a la teu veïna que li portaries un record de la teva visita a Menorca? Potser una bonica peça de ceràmica feta a mà i pintada amb els colors de la Mediterrània; o una joia artesanal de delicades formes, …

Mercat Es Mercadal

La teva filla ho té molt clar. Vol unes avarques pintades a mà amb les quals lluir-se quan torni a casa. I potser unes polseres de bijuteria menorquina per les seves amigues.

Una cita ineludible

A Menorca, cada poble té el seu dia especial. Els artesans munten els tendals, es preparen els llums per quan arribi la nit. Els carrers i les places s’omplen de colors i d’animació, així que serà molt difícil que et puguis resistir a portar-te alguna cosa especial perquè, segur, la trobaràs.

L’oferta és tan variada que podras comprar un modern modelet per a l’estiu, calçat de qualitat i originals complements. Veuràs objectes artesans de decoració que et cridaran l’atenció per el seu elegant disseny. A més, en alguns dels mercats s’ofereixen productes típics de Menorca com sobrassada i formatge.

Mercat Ciutadella

El mercat del port

A la baixada al port de Ciutadella les nits d’estiu són especials. El camí s’omple d’atractives paradetes que ho il·luminen i li donen ambient. Passejar entre ells, trobar aquella peça que et sedueix, i acabar en algun restaurant assaborint un excel·lent peix fresc. Què més es pot demanar?

També el mercat que s’organitza a Cales Fons, Es Castell, és lloc de visita obligada. La cala mostra les seves millors gales a l’estiu amb una gran varietat de restaurants i botigues.

I a Es Mercadal, tot i que el mercat dels dijous es realitza des de fa pocs anys, els carrers i les places s’omplen de visitants que aprecien l’oferta artesanal de l’illa.

Mercat 1

A Menorca hi ha mercats per a tots els gustos. Alguns organitzen actes musicals per aprofitar al màxim la bona temperatura nocturna i animar les passejades i les compres.

Ja has estat en algun dels mercats artesanals de l’illa? Prepara l’agenda i programa les teves visites a aquests centres de color i activitat.

Maó:

Mercat: tot l’any a la Plaça Esplanada, de 9 a 14 h. Dimarts i dissabtes.
Mercat artesanal: a l’estiu, els dimecres de 10 a 14 h a la Plaça de l’Ajuntament.
Mercat: a l’estiu, tots els dies de 10 h a 20 h al Parc Rochina, al port.

Ciutadella:

Mercat: tot l’any a la Plaça del Born, de 9 a 14 h. Divendres i dissabte.
Mercat artesanal: a l’estiu, tots els dies de 18 a 24 h al Portal de la Mar, al port.

Alaior:

Mercat de nit: a l’estiu, els dimecres de 19 a 23 h, als carrers més cèntrics.
Mercat: a l’estiu, els dilluns i els dijous, de 20 h a 23 h, a Calan Porter.

Es Mercadal:

Mercat artesanal: a l’estiu, els dijous, de 19 h a 23 h, als carrers més cèntrics.

Fornells:

Mercat artesanal: a l’estiu, els dissabtes i diumenges, de 18 h a 24 h, al passeig marítim.
Mercat: a l’estiu, els dimecres de 10h a 12 h.

Es Migjorn Gran:

Mercat artesanal: a l’estiu, els dimarts de 19h a 24 h.

Ferreries:

Mercat de nit: a l’estiu, els divendres de 19 h a 23 h.

Es Castell:

Mercat: a l’estiu, tots els dies de 20 a 23 h a Cales Fons.
Mercat de nit: al juliol i agost, els dilluns de 19 h a 24 h al centre del poble.

Comunidad