S’Algar

L’urbanització és un dels centres turístics més significatius de l’illa. Està situada sobre una punta del litoral de la costa sud de l’illa. La presència testimonial de sorra a la seva rocosa costa s’ha adaptat a l’home, mitjançant la construcció de plataformes plenes d’hamaques, que ens permeten prendre el sol i banyar-nos en les seves cristal.lines aigües. Té una extensió de vuitanta metres de longitud i vint- i- dos d’amplària. Aquesta zona es troba al costat d’un passeig marítim envoltat de palmeres.

Des de s’Algar podem iniciar una excursió cap a la veïna cala de Rafalet; una joia de la naturalesa on desemboca un barranc d’una bellesa excepcional.

S’Algar destaca per les nombroses activitats nàutiques que poden realitzar-se a la costa; les seves instal.lacions esportives i la seva completa estructura d’establiments turístics.

Per accedir a l’urbanització, hem d’arribar fins a Sant Lluís. Al creuar la població arribarem fins a una rotonda, anomenada de La Pau, on ens trobarem amb les indicacions que ens portaran a les platges del sud.